SWOT-аналіз системи вищої освіти в Україні - Тоцька, Олеся Леонтіївна; Тоцкая, Олеся Леонтьевна; Totska, Olesia Leontiivna (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
Проведено SWOT-аналіз системи вищої освіти в Україні. Визначено сильні та слабкі сторони її внутрішнього середовища, можливості та загрози її зовнішнього середовища. Проведен SWOT-анализ системы высшего образования в Украине. Определены сильные и слабые стороны ее внутренней среды, возможности и угрозы ее внешней среды. SWOT-analysis of the system of higher education in Ukraine is conducted. Strengths and weaknesses of her internal environment, opportunities and threats of her environment are certain.
SWOT-анализ системы высшего образования в Украине
SWOT-Analysis of the System of Higher Education in Ukraine
Keywords: SWOT-аналіз; SWOT-анализ; SWOT-analysis; сильні сторони; сильные стороны; strengths; слабкі сторони; слабые стороны; weaknesses; можливості; возможности; opportunities; загрози; угрозы; threats; вища освіта; высшее образование; higher education; Україна; Украина; Ukraine