Інформаційна обробка фінансово-облікових даних: силабус нормативного освітнього компонента - Тоцька, Олеся Леонтіївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Освітній компонент «Інформаційна обробка фінансово-облікових даних» належить до переліку нормативних циклу загальної підготовки бакалавра за освітньо-професійною програмою Облік і оподаткування та спрямований на формування у здобувачів освіти системи компетентностей щодо використання сучасних інформаційних технологій для обробки фінансово-облікових даних.
Keywords: інформацiйна система; інформацiйна технологія