Перекладацька майстерність Лесі Українки - Дейнека, Людмила Панасівна (My University, 2012)
Подано бібліографічну інформацію про перекладацьку діяльність Лесі Українки. Рекомендовано книги, статті із продовжуваних, неперіодичних та періодичних видань, електронні ресурси. Підбір матеріалів завершено у лютому 2012 р.
Keywords: Українка Леся; бібліографічні видання; 83.3(4УКР)5-8