Застосування інноваційних технологій при вивченні економічних освітніх компонентів - Потапова, Алла Геннадіївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
В умовах ринкової економіки знання з економічних освітніх компонентів відіграють надзвичайно важливу роль для розуміння та успішного функціонування як окремих суб’єктів, так і суспільства загалом. Ці знання є основою для прийняття рішень в різних сферах економічної діяльності, від управління особистими фінансами до стратегічного планування на рівні підприємств і держави.
Keywords: Економіка; освіта; компоненти; технології; 33(075.3)