Журнал роботи студента-практиканта - Індика, Світлана Ярославівна; Савчук, Світлана Іванівна; Мудрик, Жанна Станіславівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Журнал роботи студента-практиканта – основний документ обліку його діяльності під час виробничої практики. Видається студентові на початку практики, який після її завершення повертає керівникові практики. Журнал роботи розглядає комісія із захисту виробничої практики, оцінюючи практичну підготовку студента.
Основні завдання виробничої практики 4
Документація та оцінювання виробничої практики 6
Загальні відомості про групу 8
Розклад занять 8
Keywords: виробнича практика; студенти; журнал практиканта; документація практики; 796:378.147.091.33-027.22