Емоційний концепт: лінгвістичні підходи до вивчення - Крисанова, Тетяна Анатоліївна; Krysanova T. A. (Національний університет "Острозька академія", 2013)
У статті наводяться основні підходи до вивчення емоційного концепту, аналізуються їх основні принципи. Пропонуються результати їх порівняння з метою виявити характерні риси емоційного концепту.The paper discusses the key approaches to the study of emotional concept, analyzes their basic principles. The results of the comparison in order to identify the characteristics of an emotional concept have been presented.
Emotional concept: linguistic approaches
Keywords: емоція; emotion; когнітивна структура; cognitive structure; емоційний концепт; emotional concept; підхід; approach