Український ономастичний простір поезій Юзефа Богдана Залеського - Васейко, Юлія; Масицька, Тетяна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2011)
У статті висвітлено семантичне наповнення та функціональне навантаження українського ономастичного простору творів польського поета-романтика Юзефа Богдана Залеського, проаналізовано власні назви, співвідносні з історією, культурою України, як елементи горизонтального й вертикального контекстів поезій письменника.
Keywords: концепт; онім; антропонім; топонім; семантичне поле