Інноваційний менеджмент : методичні вказівки до практичних занять - Буняк, Надія Михайлівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Навчально-методичне видання містить структуру освітнього компонента, методичні вказівки до проведення практичних занять, рекомендовану літературу, приклади розв’язання типових завдань.
Рекомендовано студентам 4 курсу спеціальності 073 «Менеджмент» освітньо-професійної програми «Менеджмент»
Keywords: Менеджмент; інновація; інноваційний проєкт; інноваційний процес; 658:330.341.1