Формування лідерських якостей у фаховій підготовці майбутніх вчителів інформатики. - Ройко, Лариса Леонідівна (My University, 2022)
Важливим завданням фахової підготовки майбутнього вчителя є виховання особистості, котра здатна зайняти активну лідерську позицію у педагогічній діяльності.
Вимоги, які нині ставляться до сучасного педагога обумовлені об’єктивними потребами суспільства, завданнями, які ставить перед нами життя. Нинішній студент, майбутній вчитель, повинен усвідомити, що саме він повинен навчити учнів системному мисленню, методам пізнання та самоорганізації, допомогти розкрити власний потенціал, стимулювати та активно використовувати творчі можливості кожної особистості
Keywords: Фахова підготовка; лідерські якості; освітній менеджмент; 37.035.91