Вплив документування інформації на ефективність роботи центрів соціального обслуговування - Петрович, Валентина Василівна (My University, 2023)
Розвиток України як соціальної і правової держави визначається у загальному контексті європейської інтеграції з орієнтацією на фундаментальні цінності загальносвітової культури, серед яких визначальне місце належить правам людини та створенню ефективного механізму їх забезпечення. В Україні створена достатньо розвинута система соціального обслуговування, важливе значення для ефективної роботи якої має документне забезпечення здійснення цього процесу, застосування сучасних інформаційних технологій документування
Keywords: документування; інформація; документне забезпечення; європейська інтеграція