Нарисна геометрія: робочий зошит - Лелик, Ярослав Романович; Lelyk, Yaroslav R. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2013)
Робочий зошит по підготовці до практичних занять, самостійної та індивідуальної роботи студентів. Рекомендовано студентам другого та третього курсів, що навчаються за напрямом 0202 – Мистецтво, спеціальності 6.02 0205 - Образотворче мистецтво. Розроблений робочий зошит регламентує роботу студентів денної та заочної форми навчання при вивченні першої частини дисципліни ― "Інженерна та комп’ютерна графіка" ― "Нарисна геометрія" і за змістом відповідають програмі ― "Інженерна та комп’ютерна графіка" рекомендованої науково-методичною комісією з нарисної геометрії, інженерної та машинної графіки Міністерства освіти та науки України