Сучасні методики навчання - Левчук, Ірина Петрівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Навчально-методичні матеріали для вивчення нормативного освітнього компонента «Сучасні методики навчання в закладах вищої освіти» складені відповідно до освітньо-професійної програми «Українська мова та література. Світова література» підготовки магістра спеціальності 035 «Філологія». Видання містить опис і структуру ОК відповідно до силабусу, перелік питань для обговорення та завдань для практичних занять, завдання індивідуальної роботи з методичними рекомендаціями щодо їх виконання, питання для підсумкового контролю, список рекомендованої літератури.
Keywords: модернізація методик навчання філологічних дисциплін; 811.161.2:378.016(072)