Наскрізна практика: методичні рекомендації - Данилюк, Тетяна Іллівна; Лялюк, Алла Миколаївна (Волинський національний університет ім. Лесі Українки, 2022)
Методичні вказівки призначені для виконання завдань наскрізної практики та підготовки звіту про проходження практики. У них висвітлені ключові питання ознайомлення здобувачів вищої освіти з особливостями майбутньої професії, її змістом та завданнями, роллю маркетологів рівнів в управлінні сучасними підприємствами, роботи маркетингових підрозділів. Основна увага приділяється практичній підготовці та перевірці ступеня опанування форм, методів і процесу формування інформаційної бази для проведення аналітичних розрахунків у власному дослідженні; виконання комплексного аналізу маркетингової діяльності досліджуваного підприємства з розробкою низки обґрунтованих пропозицій за результатами досліджень щодо формування маркетингових стратегій підприємства. Рекомендовано студентам денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр», галузі знань 07 «Управління та адміністрування», спеціальності 075 «Маркетинг» ОПП «Маркетинг»
Keywords: Маркетинг; 339.1