Практикум із мовної та редакторської майстерності. Ч. 2 - Шульська, Наталія Миколаївна; Зінчук, Руслана Степанівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
У виданні вміщено вправи, спрямовані на вироблення навичок грамотного письма, осмислення орфограм та пунктограм, формування чуття рідної мови, правописної інтуїції, уміння адекватно оцінювати медійні тексти та усувати виявлені анормативи.
Keywords: мовна культура; редакторська майстерність; журналістський текст; 81’42: 004.383.1(07)