Формування фінансової компетентності в загальноосвітніх закладах - Онуфрійчук, Сергій Анатолійович; Мельнійчук, Михайло Михайлович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Проблема фінансової грамотності стає дедалі актуальнішою у сучасному суспільстві, адже здатність орієнтуватися у фінансових питаннях є важливим складником успішної соціалізації особистості.
Keywords: заклади загальної середньої освіти; фінанси; фінансова грамотність; 373.3/.5.011.33.336