Головей Вікторія Юріївна : біобібліогр. покажч. - Сидорук, Інна Петрівна; Головей, Вікторія Юріївна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Бібліотека, 2019)
Біобібліографічний покажчик підготовлено до ювілею доктора філософських наук, професора, завідувача кафедра культурології та хореографічного мистецтва Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки – Вікторії Юріївни Головей. Уміщено бібліографію праць науковця, що охоплюють період від 1983 до 2018 рр., а також біографічний нарис. Видання доповнене допоміжними покажчиками. Бібліографічний опис видань оформлено згідно з чинними стандартами. Для наукових працівників, викладачів, аспірантів, студентів. The bio-bibliographical index prepared to jubilee of the Doctor of Philosophy, professor, the head of the department of Cultural Studies and Choreographic Art of Lesya Ukrainka Eastern European National University – Viktoriia Yuriivna Holovei. The scientist’s papers are presented in the bibliographic order, covering the period from 1983 tо 2018, and biographical information. Auxiliary indexes are added to the edition. The bibliographical description of the publications is compiled in accordance with the valid standards. The book is appointed to scholars, teachers, post-graduates, students.
Keywords: бібліографічні видання; bibliography; Головей Вікторія Юріївна; Holovei Viktoriia Yu.