Практикум із пунктуації української мови - Зінчук, Руслана Степанівна; Деркач, Лариса Миколаївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Подано планування практичних занять, систему вправ та завдань, структурованих за рівнем складності, тексти диктантів для самопідготовки і самоперевірки. Усе це сприятиме оптимізації навчальної діяльності здобувачів освіти, допоможе підвищити рівень культури їхнього писемного мовлення. Для студентів спеціальностей 035 «Філологія», 014 «Середня освіта (Українська мова і література)», а також усіх, хто бажає вдосконалити свої пунктуаційні навички.
Keywords: правописна грамотність; пунктуаційні навички; принципи української пунктуації; 811.161.2:003.086(075.8)