Стратегічний управлінський облік: методичні рекомендації до практичних занять та самостійної роботи - Шматковська, Тетяна Олександрівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Подано методичні рекомендації до практичних занять та самостійної роботи з вибіркового освітнього компоненту «Стратегічний управлінський облік». Рекомендовано для здобувачів освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 071 «Облік та оподаткування» та інших економічних спеціальностей, практикуючих керівників підприємницьких формувань, керівників та головних фахівців відповідних структурних підрозділів, співробітників профільних наукових, навчально-наукових установ, науково-дослідних інститутів та інших зацікавлених осіб, тощо.
Keywords: стратегічний управлінський облік; управлінські рішення; 004(075.8)