Гармонізація звіту про рух грошових коштів відповідно до міжнародних стандартів бухгалтерського обліку - Букало, Надія Артемівна; Bukalo, Nadiia A.; Завацька, О. А.; Zavatska, O. A. (Житомирський державний університет ім. І. Франка, 2014)
У статті розглянуті основні аспекти формування Звіту про рух грошових коштів в Україні. Здійснено порівняльний аналіз НП (С) БО 1 та МСБО 7. In the article the basic aspects of formation of the Statement of cash flows in Ukraine have been considered. The comparative analysis of NR(S)A and IFRS 7 was carried out.
Harmonising statement of cash funds in accordance with international accounting standards
Keywords: звітність,; звіт про рух грошових коштів,; грошові кошти; cash; Cash - flow statement; financial statements