Товарні біржі: конспект лекцій у схемах і таблицях - Лялюк, Алла Миколаївна; Lialiuk, Alla N. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
У конспекті лекцій розкривається роль та місце біржі в економіці; багато уваги приділено організації та технології біржових торгів; охоплено питання, пов’язані із ф’ючерсною торгівлею.
Рекомендовано студентам підготовки бакалаврів галузі знань 07 Уравління та адміністрування, спеціальності 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Keywords: товарні біржі