Загальне фортепіано: методичні рекомендації для проведення практичних робіт - Мандрик, Юрій Борисович; Mandryk, Yu. B. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
У методичних рекомендаціях розкриваються основні положення проведення практичних занять із курсу «Загальне фортепіано» з метою розвитку у студентів умінь вільного використання набутих теоретичних знань і навичок у професійній діяльності, чіткого уявлення ролі фортепіанного виконавства, розуміння специфіки використання інструменту. Рекомендовані студентам вищих навчальних закладів спеціальності «Музичне мистецтво» при вивченні курсу «Загальне фортепіано», а також аспірантам, учителям, працівникам закладів культури і мистецтв.
Keywords: фортепіано; Франсіс Пуленк