Стан та перспективи розвитку публічної служби в Україні - Нинюк, Інна Іванівна; Нинюк, Марія Антонівна (Futurity Research Publishing, 2024)
Дослідження присвячене аналізу сучасного стану та перспектив розвитку державної служби в Україні. Було проведено огляд сучасних викликів та трансформацій у сфері державного управління. Результати вказують на необхідність стратегічних змін у функціонуванні державних служб та підвищення ефективності управління. Акцент робиться на важливості впровадження інноваційних методів та підвищення кваліфікації персоналу. Отримані результати слугують основою для розробки стратегічних рекомендацій щодо покращення державної служби в Україні, сприяючи підвищенню ефективності та стабільності державного управління.
Keywords: державна служба; Україна; управління; розвиток; перспективи; державне управління; стратегічні зміни; інновації