Інноваційні екскурсійно-музейні послуги на туристичному ринку України - Лисюк, Тетяна Василівна (ГО “Наукова спільнота”, 2024)
Внутрішній ринок екскурсійних послуг в Україні є досить конкурентним. Однак, внаслідок російсько-української війни, велика кількість туристичних підприємств обслуговує меншу кількість туристів. Війна внесла корективи в усі сфери нашого життя, в тому числі в соціальну та економічну. Багато підприємців були змушені змінити місце роботи і навіть імідж через закриття своїх підприємств та небезпеку їхнього розташування
Keywords: екскурсія; музей; туризм; туристичний ринок; інновації; туристичні послуги