Екологічна оцінка малих річок методами фітоіндикації (на прикладі річок Полонка і Чорногузка) - Сніцар, Людмила Леонідівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Кваліфікаційна робота виконана у трьох розділах. У першому розділі данаеколого-географічна характеристика басейнів двох річок – Чорногузки і її притоки Полонки. У другому описано методики проведення досліджень. Третій розділ присвячений оцінці екологічного стану річок за фізико-хімічними показниками та за макрофітним індексом MIR.
Keywords: річка Чорногузка; річка Полонка; макрофітний індекс MIR; екологічна оцінка