Програмування в С++: робоча програма вибіркової навчальної дисципліни - Муляр, Вадим Петрович; Muliar, Vadym P. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
Робоча програма навчальної дисципліни «Програмування в С++» складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки ОКР «спеціаліст» спеціальності 7.04020301 «Фізика». Предметом вивчення навчальної дисципліни є програмування в С++. Міждисциплінарні зв’язки: засвоєння матеріалу дисципліни передбачає знання теорії алгоритмів, інформатики і програмування.
Робоча програма вибіркової навчальної дисципліни " Програмування в С++ " підготовки спеціаліста спеціальності 7.04020301 – «фізика»
Keywords: Програмування в С++; теорія алгоритмів; інформатика; програмування