Пошукова оптимізація, технології та сервіси веб-аналітики : конспект лекцій - Павленко, Юлія Степанівна (My University, 2022)
Конспект лекцій містить теоретичний матеріал до тем першого модуля нормативного освітнього компонента «Пошукова оптимізація, технології та сервіси вебаналітики» та стосуються питань пошукової оптимізації та її видів. Зокрема, наведені принципи та алгоритми роботи пошукових систем, поняття та способи формування семантичного ядра, особливості створення контенту, поняття SMM та особливості просування у Facebook і Instagram тощо.
Keywords: пошукова оптимізація; SEO; вебаналітика; просування сайту; семантичне ядро; контент; 004.422.6-048.34(07)