Біографічні аспекти становлення творчості А. Лазарчука "волинського періоду" - Берлач, Олександр Павлович; Чихурський, Анатолій Сергійович; Berlach, Oleksandr P.; Chykhurskyi, Anatolii S. (Харківська державна академія дизайну і мистецтв, 2012)
У статті розглянуто"волинський період" творчого становлення А. Лазарчука, як художника волинської кагорти митців.
Keywords: Андроник Лазарчук; Andronikus Lazarchuk; Уховецьк; Uhovetsk; спадщина; heritage