Диференціальні рівняння: навч.посіб. - Падалко, Ніна Йосипівна; Падалко, Анатолій Михайлович; Харкевич, Юрій Іліодорович; Padalko, Nina Yo.; Padalko, Anatolii M.; Kharkevych, Yurii I. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
У методичній розробці розкрито основні поняття і методологічні принципи теорії диференціальних рівнянь. Basic concepts and methodological principles of the differential equations theory are disclosed in the methodical development.
Differential Equations (study guide)