Методичні рекомендації для написання курсових та магістерських робіт: Діалектна лексика Західного Полісся - Омельковець, Руслана Степанівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Видання вміщує інформацію щодо тематики курсових і магістерських робіт, загальні вимоги до такого виду робіт, зразки програм-питальників, рекомендації щодо фіксації матеріалу, вимоги до оформлення списку використаних джерел, відповідно до ДСТУ 8302:2015, додаткові вказівки та рекомендації. Для студентів факультету філології та журналістики
Keywords: лексема; методичні рекомендації; діалектна лексика; кваліфікаційні роботи; 811.161.2’28(073)