Проблема свободи митця в драмі Лесі Українки «У пущі» - Левчук, Юлія Олександрівна; Levchuk, Yu. O. (Волинський національний університет ім. Лесі Українки, 2011)
Cтаття розглядає проблему творчості в умовах пуританського суспільства. Матеріалом дослідження послужила драма Лесі Українки "У пущі". Головному герою, скульптору, складно повністю реалізувати себе під тиском догматизму.
Keywords: драма; drama; свобода; freedom; пуританство; puritanizm