Ягідний туризм як інноваційна форма туристичної діяльності: український та зарубіжний досвід - Дмитренко, Алла Адамівна (My University, 2022)
Висвітлюються організаційні форми ягідного туризму, що сформувались в Україні та ряді зарубіжних країн – Канаді, США, Швеції, Фінляндії. Відзначаються перспективи розвитку ягідного туризму як складової зеленого (сільського), екологічного, гастрономічного, подієвого (культурного) та ін.
Keywords: туризм; ягідні фестивалі; ягідний туризм; культурний туризм; екологічний туризм