English Phonology Practice Tasks - Єфремова, Наталія Володимирівна; Калиновська, Ірина Миколаївна; Коляда, Еліна Калениківна; Одарчук, Наталія Андріївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Навчально-методичні матеріали підготовлено з метою систематизації знань студентів першого курсу денного і заочного відділень при проходженні фонологічної практики, яка є невід’ємною складовою освітньо-професійної програми підготовки філолога-перекладача і спрямована на закріплення теоретичних знань, отриманих студентами під час вивчення вступного корективного фонетико-орфографічного курсу сучасної англійської мови. Видання складається із семи розділів, які охоплюють тематичний огляд та термінологічний словник, перелік теоретичних питань, зразки тестових завдань платформи MyEnglishLab, тестові завдання з фонології, фонетичний розбір речення, перелік речень для фонетичного аналізу, рекомендований перелік поезій для декламації.
Фонологічний практикум з англійської мови
Для студентів факультету іноземної філології Волинського національного університету спеціальності 035 Філологія, освітньо-професійної програми – Мова та література (англійська). Переклад.
Keywords: фонологічна практика; phonological practice; фонетика англійської мови; English Phonetics; вступний курс фонетики; Introductory Phonetics Course; тестові завдання з фонології; Phonology Practice Tests; фонетичний розбір речення; sentence phonetic analysis; 811.111'34(072)