Моделі психоконсультативної та психотерапевтичної практики - Мушкевич, Мирослава Іванівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2021)
Навчальна програма передбачає глибоке вивчення теоретичних та прикладних аспектів структури психологічних моделей допомоги, що розширюють домінантні моделі психологічного консультування та психотерапії, входять до різних теоретико-методологічних шкіл, концептуальні моделі яких ми взяли за основу. Застосування сукупності теорій і моделей розширює межі розуміння особистості у життєвому контексті. Силабус ґрунтується на системному підході підготовки сучасних науковців і компетентнісному підході до визначення якості підготовки здобувачів другого освітнього рівня вищої освіти, здатних працювати відповідно сучасних вимог.
Keywords: базові моделі психологічного консультування та психотерапії; психологічна модель психологічного консультування та психотерапії; системна модель психологічного консультування та психотерапії