Виборці Старої Вижівки під час виборів у 1928 р. - Денисюк, Василь Іванович (My University, 2023)
У статті представлено поіменний список виборців під час виборів до польського парламенту у 1928 р.
Keywords: виборці; Стара Вижівка; вибори 1928 р.; Волинське воєводство