Новітні форми релігійної Інтернет-комунікації - Рожило, Марія Андріївна; Rozhylo, Mariia A. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Інститут філології та журналістики, 2012)
Проаналізовано актуальні проблеми релігійної комунікації в інформаційному просторі мас-медіа. Досліджено сучасні форми релігійної Інтернет-комунікації. The issue of the day of religious communication is analysed in informative space of mass-medias. The modern forms of religious Internet-communication are investigational.
New Forms of Religious Internet-Communication
Keywords: релігійна комунікація; концептуальні засади; комунікативні технології; religious communication; conceptions; communicative technologies