Процес об'єднання територіальних громад на Волині у 2017 році - Малиновський, Валентин Ярославович; Malynovskyi, Valentyn Ya. (Київський національний університет будівництва і архітектури, 2017)
У статті розглянутий процес формування об'єднаних територіальних громад у Волинській області у 2017 році. Висвітлена зазначена динаміка і виокремлено позитивні та негативні аспекти децентралізаційної реформи.
Keywords: децентралізація; об'єднана територіальна громада; реформа; орган місцевого самоврядування