Звертання як елемент мовного етикету у творчості Агатангела Кримського - Стельмах, Богдана; Stelmakh, Bohdana (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
У статті йдеться про особливість використання А. Кримським у власне авторській і перекладній поезії, прозових творах, епістолярії звертань – традиційних для українців, запозичених в інших народів та індивідуально-авторських. The article tells about using A. Krymskiy his original and translated poetry, prose, epistolary heritage traditional for Ukrainian borrowed from other nations and individual author appeals.
The allocution as an element of linguistic etiquette in the work of Agatangel Krymskiy
Keywords: звертання; картина світу; поетичний твір; прозовий текст; епістолярна спадщина; мовна картина світу; національне світосприйняття; appeal; the picture of the world; poetry; prose text; epistolary heritage; language world; the national perception of the world