До проблеми типології дискурсу - Каліщук, Діана Миколаївна; Kalischuk, Diana M. (Волинський державний унівеситет імені Лесі Українки, 2007)
У статті аналізується проблема типології дискурсу, розглядаються та систематизуються сучасні підходи до класифікації дискурсу на основі різноманітних критеріїв. The article focuses on the problem of typology of discourse. Modern approaches to the discourse classification based on different criteria have been considered and generalized.
On the Problem of Discourse Typology
Keywords: дискурс; discourse; дискурсивний аналіз; discourse analysіs; типи дискурсу; types of discourse