Психологічна специфіка здоров’язбережувальних технологій у роботі з дітьми з особливими освітніми потребами - Коць, Михайло Онисимович (My University, 2024)
У складних умовах сьогодення здоров’язбережувальні технології в роботі з дітьми з особливими освітніми потребами є важливим аспектом їхнього навчання та розвитку. Найвагомішою метою цих технологій є збереження здоров’я дітей на всіх етапах навчання та реабілітації
Keywords: діти з особливими освітніми потребами; здоров’язбережувальні технології