Етика та естетика - Поляков, Володимир Германович; Poliakov, Volodymyr H. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
Змістом навчального курсу «Етика та естетика» є ознайомлення бакалаврів з двома провідними розділами філософії. Перша частина, тобто Етика присвячена розкриттю феноменів моралі, моральності як найважливішого виду життя людини, системи етичних категорій та імперативів. Друга частина курсу, Естетика розглядає чуттєво-споглядальну сторону людського життя і переживання світу.
Keywords: етичні поняття; етичні категорії; естетичні категорії