Відповідальність фахівця як необхідний компонент його професійної безпеки - Гаврилюк, Марія Петрівна; Крижановська, Зореслава Юріївна; Havryliuk, Mariia P.; Kryzhanovska, Zoreslava Yu. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
Ця стаття присвячена вивченню проблеми відповідальності в контексті професійного становлення фахівця та збереження його професійної безпеки.
Keywords: відповідальність; стать; психологічна безпека