Педагогічна практика - Тоцька, Олеся Леонтіївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Освітній компонент «Педагогічна практика» належить до циклу професійної підготовки, спрямований на формування у здобувачів освіти системи компетентностей щодо здійснення науково-педагогічної діяльності зі спеціальності 073 Менеджмент.
Мета освітнього компонента – закріплення теоретичних знань, отриманих здобувачами освіти під час навчання, формування у них професійних компетентностей за ОНП Менеджмент організацій та видів діяльності для провадження науково-педагогічної діяльності. Основними завданнями освітнього компонента є виробити поглиблені практичні навички викладання професійних освітніх компонентів, організації освітньої діяльності здобувачів освіти, науково-методичної роботи.
Keywords: педагогічна практика; навчальна робота; методична робота; науково-інноваційна робота; організаційна робота; виховна робота; міжнародна діяльність