Асистенська науково-педагогічна практика - Гошовська, Дарія Тарасівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Розроблений силабус асистентської науково-педагогічної практики призначений для здобувачів освітнього ступеня магістр, галузі знань 05 соціальні та поведінкові науки, спеціальності 053 психологія за освітньо-професійною програмою психологія. У ньому чітко визначені мета і завдання практики, компетентності, зміст практики, форми та методи контролю, критерії та методи оцінювання програмних результатів практики, наведено список основної і додаткової літератури. Загальний обсяг практики відповідає кількості годин, відведених навчальним планом асистенської науково-педагогічної практики для підготовки магістрів галузі знань 05 Соціальні та поведінкові науки, спеціальності 053 Психологія, реальному бюджету часу студента, відведеного для виконання завдань практики.
Keywords: лекція; практичне заняття; кваліфікаційна робота