Використання фізичних вправ та інших засобів для відновлення й покращення зору - Морозюк, O.; Moroziuk, A. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2011)
У статті висвітлено актуальні питання профілактики зорових розладів у студентів. Дано рекомендації щодо релаксації й зміцнення зорового аналізатора, правильності організації вдома та у ВНЗ профілактичних і гігієнічних заходів із запобігання розвитку зорової патології в студентів. In this article actual issues of students’ eye illnesses prophylaxis are examined. It is recommended to relax and strengthen the eyesight, to organize prophylactic and sanitary measures in order to prevent the development of eye pathology of students
The Use of Physical Training and Other Means for Restoration and Improvement of Sight
Keywords: аутогенне тренування; самомасаж; пальмінг; міопія; фізичні вправи; autogenic training; self-massage; palming; myopia; physical training