Формування та розвиток системи менеджменту підприємств малого бізнесу - Боярчук, Анастасія Сергіївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
У роботі викладено теоретичні та методологічні основи формування та розвитку системи менеджменту підприємств малого бізнесу на прикладі конкретного підприємства. Проаналізовано теоретичні підходи до визначення сутності системи менеджменту, її структури, функцій, принципів формування та особливостей впровадження в малому бізнесі.
Keywords: система менеджменту; підприємства малого бізнесу; мале підприємство; ефективність управління; фінансовий аналіз; інтегральна оцінка