Зарубіжний досвід справляння транспортного податку та можливості його застосування в Україні - Оласюк, Віталій; Olasiuk, Віталій (My University, 2016)
Розглянуті особливості справляння транспортного податку в Україні та визначені недоліки. Проаналізовано зарубіжний досвід справляння транспортного податку. Обгрнутновано зміни у механізмі оподаткування транспортним податком на основі зарубіжного досвіду. Considered the peculiarities of levying transport tax in Ukraine and identified shortcomings. Analyzed the foreign experience of collecting transport tax. Proposed a change in the mechanism of taxation of vehicle tax based on foreign experience.
Foreign experience of collecting transport tax and the possibility of its application in Ukraine
Науковий керівник: доцент, к.е.н. Цимбалюк І.О.
Keywords: транспортний податок; зарубіжний досвід оподаткування