Переваги застосування контактної термомамографії у ранній діагностиці раку молочної залози - Романюк, Альона Павлівна (My University, 2024)
Актуальність дослідження полягає в тому, що рання діагностика раку молочної залози є вирішально важливою для успішного лікування та збереження життя пацієнтів. Контактна термомамографія може стати ефективним методом виявлення патологічних змін у молочній залозі, оскільки вона базується на виявленні теплових аномалій, що можуть вказувати на присутність пухлин або інших патологічних процесів. Цей метод не інвазивний, не вимагає використання шкідливого для здоров'я випромінювання, і може бути особливо корисним для жінок з високим ризиком розвитку раку молочної залози. Враховуючи зростаючу інцидентність раку молочної залози та постійні зусилля покращити методи його діагностики, дослідження переваг контактної термомамографії є надзвичайно актуальним і важливим для медичної спільноти.
Keywords: рання діагностика; переваги застосування термографії; контактна термографія; грудна залоза