Загальна фізика (молекулярна) : робоча програма нормативної навчальної дисципліни - Головіна, Ніна Анатоліївна; Holovina, Nina A. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
Метою викладання навчальної дисципліни “Загальна фізика (молекулярна)” є вивчення всіх основних, найбільш загальних форм руху матерії, законів збереження енергії, поведінки речовин у полі, явищ природи у атмосфері, гідросфері; фізичні основи у створенні екологічно чистої енергетики, транспортних засобів тощо.
Робоча програма нормативної навчальної дисципліни "Загальна фізика (молекулярна)" для підготовки бакалавра напряму 6.040203 - “Фізика”
Keywords: загальна фізика; молекулярна фізика