Інтернаціоналізація крилатих висловів французької художньої літератури - Беспалікова, Ольга; Bespalikova, Olha (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2016)
Глобалізаційні процеси ‒ термін новий, але починалися вони дуже давно. У галузі мов із давніх давен відбувалися контакти, перш за усе, на лексичному рівні, за рахунок запозичень, інтернаціоналізації лексичних одиниць. Не стали винятком і крилаті вирази. Останні склали об᾿єкт нашого дослідження. Його ж предмет становлять крилаті вирази із літературних творів французьких письменників.
Сінченко, Євгенія Іванівна - науковий керівник, кандидат філологічних наук, доцент кафедри іноземних мов факультету міжнародних відносин Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки
Keywords: крилаті вирази; французька художня література