Деякі питання творчого шляху оркестру народних інструментів ВНУ імені Лесі Українки - (:unkn) unknown (Liha-Pres, 2025)
Коротко висвітлена 40-а річна творча діяльність оркестру народних інструментів - від народного самодіяльного колективу "Джерела" Луцького педагогічного інституту імені Лесі Українки до творчої лабораторії для практичної роботи студентів та концертного виконавства Волинського національного університету імені Лесі Українки.
Названі керівники музичного колективу, репертуар, творчі досягнення.
Keywords: оркестр; народні інструменти; керівник; консерваторія; концертний виступ; обробки; репертуар; концертна програма; солісти; колядки; різдвяні мелодії; аматорський музичний колектив; диригування; репертуарний збірник; посібник; конкурс; виконавці; хрестоматія; 7((477)+(100))(062.552)